U zult versteld staan!
Het Klokhuis


Volledige tekst van de scene Droomhuis voor een aflevering van Het klokhuis met als thema: Bouwrijp. Een echtpaar krijgt de sleutel van hun nieuwgebouwde huis en wat onverwachte gebruiksaanwijzingen.

M'n andere koeien kunnen best gemeen zijn, hoor.
Het Klokhuis


Volledige tekst van de niet geproduceerde scene Boer zoekt buffel voor een aflevering van Het klokhuis met als thema: Buffelmozzarella. De aanschaf van een waterbuffel veroorzaakt de nodige relatie problemen tussen een boerenechtpaar.

Ze huppelt als een jong hondje achter me aan.
Het Klokhuis


Volledige tekst van de scene Torero voor een aflevering van Het klokhuis met als thema: Buffelmozzarella. Tot groot onbegrip van directeur en publiek krijgt een stierenvechter medelijden met zijn tegenstander.

Wat kan er nou foutgaan?!
Het Klokhuis


Volledige tekst van de scene Hoogvliegers voor een aflevering van Het klokhuis met als thema: Delfly. Met zelfgebouwde vleugels zal een testvlieger een rondje boven de stad gaan vliegen... als hij zijn hoogtevrees tenminste kan overwinnen.

Mijn excuses! Het is zijn eerste dag.
Het Klokhuis


Volledige tekst van de scene Kat in de koffer voor een aflevering van Het klokhuis met als thema: Dierenopvang. Een smokkelaar gaat wel heel ver om een exotische kat langs de douane te krijgen.

Categorie