Aflevering 37


2009

Een gemeenteambtenaar wordt dood aangetroffen. Als Marion de familie in wil lichten, treft ze zijn dochtertje alleen thuis. Ook haar moeder is kort geleden overleden. Wolfs en Eva moeten uitzoeken of de man zelfmoord gepleegd heeft of vermoord is. Ze ontdekken dat de man namens de gemeente verantwoordelijk was voor bouwprojecten. En dat is een wereld waar grote belangen spelen en veel geld in omgaat. Romeo moet een nieuwe Amsterdamse collega inwerken tot rechercheur, een baan die hij nota bene zelf ambieert. Hun samenwerking gaat dan ook niet bepaald over rozen.


Ben ik soms niet goed genoeg?
Scene 6 Tekst


Tekstfragment uit aflevering 37 scene 6 van het vierde seizoen van Flikken Maastricht. Romeo heeft zojuist te horen gekregen dat niet hij een functie bij de recherche krijgt, maar een buitenstaander zonder enige politie-ervaring.

Ze zouden een samenscholingsverbod moeten krijgen!
Scene 11 Tekst


Tekstfragment uit aflevering 37 scene 11 van het vierde seizoen van Flikken Maastricht. Tijdens hun eerste opdracht ergert Romeo zich dood aan zijn nieuwe partner.

Moord zeker?
Scene 5 Tekst


Tekstfragment uit aflevering 37 scene 5 van het vierde seizoen van Flikken Maastricht. Van afstand slaat Wolfs het sporenonderzoek gade, omdat hij niet met zijn nieuwe laarzen door de modder wil lopen.

Daar snap jij weer geen zak van!
Scene 17 Tekst


Tekstfragment uit aflevering 37 scene 17 van het vierde seizoen van Flikken Maastricht. Wolfs en zijn partner Eva verschillen van mening over de oorzaak van een sterfgeval. In bijzijn van hun chef Hoeben lopen de spanningen tussen beiden op.

Details

Scenario

Maarten van der Duin

Regie

Vincent Schuurman

Cast

Lieke Rosa Altink
Arnoud Bos
Griete van den Akker
Lianne Vermeulen
Askr Caminada
Alfred Heppener
Stephan Evenblij
Hugo Maerten

Producent

Eyeworks Film & TV Drama

Omroep

TROS

Periode

2009

Lengte

45:00

Agenda

1 augustus 2013

Rete 4 Mediaset

12 maart 2010

Nederland 1 (TROS)

Download

© Maarten van der Duin | wildwords, 2011-2022