Je hebt mij in de stront laten zakken
Aflevering 39


2009

Een half ontklede, mishandelde studente wordt aangetroffen in de stad. Eva vreest dat een verkrachter die een paar jaar geleden de contreien onveilig maakte, weer actief is. Hoeben besluit een val op te zetten en Eva stelt zich beschikbaar als lokaas. De val lijkt te werken, een man die Eva aanvalt, wordt opgepakt. Ondertussen gaan Romeo en Daan naar een bekend drugspand en treffen een bewusteloze Fleur aan. Ze heeft een overdosis genomen. Romeo licht meteen Wolfs in en die vertrekt hals over kop naar het ziekenhuis. Dan ontdekt Eva dat de opgepakte man niet de verkrachter is.


Was iedereen maar zo... betrokken als u
Scene 55 Tekst


Tekstfragment uit aflevering 39 scene 55 van het vierde seizoen van Flikken Maastricht. Terwijl Eva in handen van een serie­verkrachter is gevallen, moet haar collega Marion mooi weer spelen tegenover een klagende burger.

Laat 'm toch kreperen
Scene 48 Tekst


Tekstfragment uit aflevering 39 scene 48 van het vierde seizoen van Flikken Maastricht. Wolfs heeft niet kunnen voorkomen dat de vermoedelijke dader van een reeks verkrachtingen halfdood wordt geslagen.

Details

Scenario

Maarten van der Duin

Regie

Vincent Schuurman

Cast

Bart Rijnink
Jos van Hulst
Bart de Vries
Juliette van Ardenne
Bert Geurkink

Producent

Eyeworks Film & TV Drama

Omroep

TROS

Periode

2009

Lengte

45:00

Agenda

13 augustus 2013

Rete 4 Mediaset

26 maart 2010

Nederland 1 (TROS)

Download

© Maarten van der Duin | wildwords, 2011-2022