13 in de oorlog


Album met foto's van de webgame voor 13 in de oorlog.

Een succesvolle combinatie van de narratieve kracht van televisie en de interactiviteit van internet.
13 in de oorlog


  13 in de oorlog, de webgame bij de gelijknamige televisieserie, werd in 2010 genomineerd voor de Japan Prize in de categorie: audiovisuele game voor zes tot twaalf jaar.

  13 in de oorlog


   13 in de oorlog, de webgame bij de gelijknamige televisieserie, werd genomineerd voor een Prix Jeunesse 2010 Interactivity Prize in de categorie zeven tot elf jaar.

   13 in de Oorlog behoort tot de meest innovatieve en inspirerende voorbeelden van e-cultuur van Nederlandse bodem.
   13 in de oorlog


    13 in de oorlog, de webgame bij de gelijknamige televisieserie, ontving een Best Practice rozet van Virtueel Platform. Deze rozetten worden toegekend aan de meest innovatieve nieuwe media producten uit kunst, cultuur en maatschappij.

    13 in de oorlog


     13 in de oorlog, de webgame bij de gelijknamige televisieserie, werd genomineerd voor een SpinAward 2009 in de categorie├źn: Beste gaming concept en beste crossmedia concept.

     13 in de oorlog


      13 in de oorlog, de webgame bij de gelijknamige televisieserie, werd genomineerd voor een Gouden Reiger 2010 voor beste doel­groep­commu­nicatie in de categorie: Internet.

      13 in de oorlog


       13 in de oorlog, de webgame bij de gelijknamige televisieserie, werd genomineerd voor een Beeld en Geluid Award 2010 in de categorie: Multimedia.

       Lekker goedkoop


       Album met foto's van de webgame Lekker Goedkoop.

       Lekker goedkoop


        De webgame Lekker goedkoop ontving in 2012 tegelijk met De slavernij junior en De slavernij het prestigieuze Comenius Edu-Media Zegel voor de beste educatieve multimedia-producten van Europa in 2011.

        Categorie