Ze moeten je opsluiten!
Aflevering 51


2003

Terwijl haar Amerikaanse vriend naar Nederland is gekomen, voelt Finette tijdens een gezamenlijk etentje haar liefde voor Adriaan weer opflakkeren. Dat blijkt wederzijds en Adriaan zinspeelt op een affaire. Robin en Bob keren uitgerust en zeer verliefd terug van hun wereldtrip en nemen deel aan de executieverkoop om Catherina's huis te behouden. Dat lukt helaas niet. Catherina geeft Robin de schuld van haar financiële chaos en dwingt Donna en Babette haar kant te kiezen. Die zijn getuige van Catherina's pogingen om Bob terug te winnen. Ze voelt zich zo gekortwiekt door zijn scheidings­convenant dat ze per ongeluk Robins huis in brand steekt.


Hij doet wel heel stoer, maar privé stelt het niets voor, hoor
Scene 6


Tekstfragment van scene 6 uit aflevering 51 (12 van seizoen 4) van Rozengeur & Wodka Lime. Donna relativeert de 'wijze woorden' van Menno tegen zijn cursisten, maar dat zet hij haar op subtiele wijze betaald.

Wees dan een jager! Met je grote mond!
Scene 14


Tekstfragment van scene 14 uit aflevering 51 (12 van seizoen 4) van Rozengeur & Wodka Lime. Als Donna commentaar levert op de cursus van Menno, reageert hij laconiek en dat schiet bij haar in het verkeerde keelgat.

Details

Scenario

Maarten van der Duin

Regie

Pascale Simons

Cast

Chris Tates
Margo Dames
Simone Gablan
John Taylor
Sarah Chronis
Joop Keesmaat
Thom Hoffman
Jeroen van Venrooij
Marco Verhagen
Haiko van der Pol
Nienke Römer

Producent

Endemol Nederland

Omroep

RTL4

Periode

2003

Lengte

45:00

Download

© Maarten van der Duin | wildwords, 2011-2022