Wie durft er naar mij toe te komen?
Aflevering 90


2000

Nadat Anton Noordermeer om het leven lijkt te zijn gekomen bij een ontploffing, ontvlucht zijn vriendin Sam de Graaf haar verdriet met pillen. Ook moeder Sophie is helemaal van de kaart, totdat ze een pakje krijgt toegestuurd met de opdracht naar Luxemburg te komen. Tot haar grote verrassing treft ze daar Anton in levende lijve. Hij weet voor eens en altijd met Gideon af te rekenen. Onder­tussen stookt Emma Noordermeer in het huwelijk van Charlotte, nadat ze haar dochter met een ander heeft betrapt.


Alles wat ik aanraak, maak ik kapot
Scene 55


Tekstfragment van scene 55 uit aflevering 90 van seizoen 5 van Westenwind. Anton neemt afscheid van zijn geliefde Sam, die ervan overtuigd is dat hij niet meer leeft.

Hij vond vreemdgaan toch helemaal geen punt?!
Scene 29-33


Tekstfragment van scene 29 tot en met 33 uit aflevering 90 van seizoen 5 van Westenwind. Wanneer Emma haar dochter met een ander ziet vrijen, haast Emma zich naar haar schoonzoon om diens huwelijk te torpederen en haar eigen positie te verstevigen.

We lopen hier voor spek en bonen bij.
Scene 22


Tekstfragment van scene 22 uit aflevering 90 van seizoen 5 van Westenwind. Emma probeert Max voor haar karretje te spannen, maar hij wordt nog helemaal in beslag genomen door het verlies van zijn zoon.

Details

Scenario

Maarten van der Duin

Eindredactie

Bernard van Sterkenburg

Regie

Steven de Jong

Cast

André Landzaat
Jules Hamel
Delilah van Eijck
Nabil Abbazy
Rinco van der Baan
Ramon Ramnath

Producent

Endemol Nederland

Omroep

RTL 4

Periode

2000

Lengte

45:00

Agenda

5 maart 2001

RTL 4

Download

© Maarten van der Duin | wildwords, 2011-2022